WEBDESIGN KÉSZÍTÉS,
WEBOLDAL TERVEZÉS

Napjainkban a weboldal meghatározó része egy vállalkozás életének, ezért rendkívül fontos, hogy milyen a webes megjelenésünk. Egy rossz arculat a világhálón olyan, mintha koszosan mennénk tárgyalásra. A honlap kinézete tehát döntő fontossággal bírhat cége megítélésekor, akár a saját megjelenése.
Vállalom a teljes internetes megjelenésének elkészítését, igényes, egyedi, felhasználóbarát honlap és webgrafika formájában. Legyen szó statikus vagy dinamikus weboldalról vagy webáruházról, a domain és tárhely megrendelésétől a keresőoptimalizálásig mindent nyugodt szívvel rám bízhat.

A weboldal fontossága

A weboldal ma már több, mint egy internetes névjegy. Közhelynek hangozhat talán, de a világhálón való megjelenés alapkövetelmény, ha sikeressé akarjuk tenni vállalkozásunkat.

Egy jó weblap igazi megtérülő befektetés egy cég számára, hiszen alacsony áron működtethető, mégis rengeteg vevőt hozhat. Nem elég, ha megtalálhatóak vagyunk az interneten, el kell tudni érnünk célközönségünket is.

A VICARTDESIGN WEBOLDALAI

SZEMÉLYRE SZABOTTAK

Trendi, maximálisan a vállalkozására és személyére szabott, egyedi weboldalt kap kézhez.
Nincsenek korlátok, weboldala külsejének csak a fantáziája szabhat határt!

Reszponzívak

Honlapja megjelenése minden hordozható eszközön tökéletes lesz (tablet, mobil stb.), ennek a felhasználó barát megoldásnak köszönhetően pedig a lehető legtöbb embert érheti el vállalkozása.

Keresőbarátak

Weblapja az alapoktól kezdve keresőbarát lesz, így a forráskódot, a webdesignt, a tartalmat (beleértve a képeket is) és az URL-eket is szeretni fogja a Google és a többi keresőmotor.

Szuper gyorsak

Nincsenek felesleges kódok, bővítmények vagy fájlok, amik lelassítanák weboldalát. Ezenkívül optimalizált fotókkal, tömörített CSS-el és JavaScript-kódokkal igyekszem a lehető leggyorsabb betöltődést elérni.

ÍGY KÉSZÍTEM EL ÚJ WEBOLDALÁT

Csupán négy lépés választja el attól, hogy Önnek is korszerű, bevételt hozó weboldala legyen.

01
KONZULTÁCIÓ & STRATÉGIA

Beszéljük meg, hogy milyen weboldalra vágyik és mit szeretne elérni vállalkozása online felületével. Ezt követően megálmodjuk közösen, hogy hogyan nézzen ki új honlapja, majd kidolgozunk egy marketing stratégiát, aminek segítségével online is sikeres lehet.

02
TERVEZÉS & PROGRAMOZÁS

A kapott információk alapján elkészítem Önnek weboldala arculatának vázlatait a mai trendeket és technológiákat is figyelembe véve. Ezeket megnézve eldöntheti, hogy melyik irányba folytassuk a munkát. Visszajelzése után kezdetét veszi a programozás.

03
TESZTELÉS & KONFIGURÁLÁS

Négy böngészőben, illetve hordozható eszközökön (laptop, mobil és tablet) is tesztelem weboldalát, hogy minden látogatója számára maximális élményt tudjunk nyújtani. Az általam készített weboldalaknál maximálisan ügyelek arra, hogy ne csak mobilbarát (reszponzív), de mind megjelenésében, mind pedig tartalmában felhasználóbarát legyen.

04
WEBOLDAL ÁTADÁSA & SUPPORT

Az utolsó simítások, finomhangolások elvégzése után átadom új weboldalát. Ezt követően sem hagyom magára, először az adminisztrációs felület kezelését tanítom meg Önnek, a későbbiekben pedig a megbeszéltek alapján frissítem, illetve karbantartom honlapját.