WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS,
WEBSHOP TERVEZÉS

A webáruház lényege, hogy könnyen átlátható (felhasználóbarát), költség- és energiahatékony legyen.
Célja, hogy értékesítsük termékeinket, szolgáltatásainkat, ezért akár csak a hagyományos üzleteknél, itt is rendkívül fontos a megjelenés.
Rohanó világunkban a magyar emberek is egyre többet vásárolnak az interneten. Ezzel időt és energiát takarítanak meg, ugyanis akár otthonukban is kényelmesen tudnak percek alatt bevásárolni. A webshop elengedhetetlen akkor, ha nem akarja, hogy boltja hátrányba kerüljön webáruházzal (is) rendelkező vetélytársaival szemben.

egyedi megjelenés

Webáruháza garantáltan személyre szabott lesz

nincsenek korlátok

Korlátlan mennyiségű termék és kategória feltöltés

kényelmes vásárlások

Sokrétű fizetési és szállítási mód. Személyes átvétel, bankkártyás fizetés, PayPal integráció

termék attribútumok

Tetszőleges és korlátlan mennyiségű terméktulajdonság hozzáadása

reszponzív design

100%-os mobil- és tabletbarát megjelenés

közösségi média

megosztható, lájkolható és ajánlható tartalom

SZUPER KÖNNYŰ
SZERKESZTHETŐSÉG

Fontos, hogy maga a megrendelő is tudja a későbbiekben a termékeket feltölteni, a kategóriákat létrehozni és a megrendeléseket kezelni, ezért az általam készített webáruházak olyan felhasználói felülettel rendelkeznek, melyek nem igényelnek különösebb szakértelmet, így néhány kattintással naprakészen tarthatók.
A webáruház elkészülte után próba megrendelések leadása következik. Ezt követően megtanítom az ügyfélnek a kezelőfelület használatát, amivel a későbbiekben önmaga is könnyedén karban tudja tartani webshopját (megrendelések kezelése, termékek feltöltése és módosítása, stb.).