Egyedi vagy Wordpress
Nem tudja eldönteni, hogy egyedi fejlesztésű vagy Wordpress alapú honlapot szeretne?
Olvasson tovább, mérlegeljen, hagyja meggyőzni magát!

Az egyedi programozású weboldal

Egyedi programozású weboldalról akkor beszélünk, ha nem előre gyártott programozott vagy grafikai sablonokkal dolgozunk. Ilyenkor általában HTML5 és CSS3 segítségével statikus weboldalakat készítek.
Egyedi programozással könnyedén megvalósíthatóak az egyedi ötletek, így weboldala teljes mértékben testreszabott lesz, nemcsak a dizájn, hanem a funkcionalitás tekintetében is.

WordPress alapú weboldal

A WordPress egy ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (ún. CMS-rendszer). Magyar nyelvű kezelőfelülete rendkívül egyszerű és átlátható (leginkább a Microsoft Wordhöz hasonlítható), így mindenféle programozói tudás nélkül Ön is bármikor szerkesztheti weboldalát.
Ezzel megspóroljuk a programozás idejének nagyrészét, így Önnek akár néhány napon belül készen lehet weboldala.
Legyen szó akár webshopról, bemutatkozó oldalról vagy egyszerű blogról, a WordPress tökéletes választás lehet az Ön számára is.

AZ EGYEDI PROGRAMOZÁSÚ WEBOLDAL ELŐNYEI

személyre
szabott külső
biztonságos
kódolás
nincs
felesleges funkció
keresőbarát
az alapoktól

Mikor van rá szükség?

Akkor ajánlom, ha főként állandó tartalommal (statikussággal) rendelkező weboldalról van szó. Ez azt jelenti, hogy a weblap állandó tartalommal rendelkezik, vagyis az információáramlás csak egyirányú.

Kíváló választás lehet üzleti bemutatkozó weblap, állandó termékekkel rendelkező webáruház vagy microsite/landing page esetében.

A WORDPRESS WEBOLDAL ELŐNYEI

könnyen
szerkeszthető
gyorsan
elkészül
alacsony
árak
halad
a korral

Mikor van rá szükség?

Akkor ajánlom, ha Ön is szerkeszteni akarja weboldalát (képeket feltölteni, híreket írni stb.), és főként dinamikus tartalommal akarja azt működtetni. Ez azt jelenti, hogy mind a szerkesztőnek, mind pedig a látogatóknak lehetősége van a folyamatos tartalom módosításra.

Kíváló választás lehet webáruházak, blogok, portfólió weboldalak esetében.

Kapcsolódó cikkek