WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS KERESŐOPTIMALIZÁCIÓ

A VicartDesign

Varga Viktor vagyok, szabadúszó webszerkesztő és grafikus.
Vállalkozásom fő profilja a weboldal és webáruház készítés, a keresőoptimalizálás és a grafikai tervezés, az ezen tevékenységekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatások biztosítása.
Folyamatosan fejlesztem magam, ismerem és alkalmazom a legfrissebb trendeket, technológiákat, de törekszem az egyediségre is.
Szerencsés ember vagyok, mert szívből szeretem, amit csinálok.

Céljaim, szolgáltatásaim

Sikeressé akarom tenni vállalkozását, úgy, hogy egyedi megjelenésével kitűnjön a tömegből, megkülönböztethető legyen konkurenciájától, és ezáltal profitot termeljen.
Vállalom a teljes internetes megjelenésének elkészítését, igényes, egyedi, felhasználóbarát honlap és webgrafika formájában. Legyen szó statikus vagy dinamikus weboldalról vagy webáruházról, a domain és tárhely megrendelésétől a keresőoptimalizálásig mindent nyugodt szívvel rám bízhat.

NÉGY ÉRV, AMIÉRT ÉRDEMES ENGEM VÁLASZTANIA

SZERETEM A MUNKÁM

A munkám a szenvedélyem, ezért számomra minden egyes munka fontos. Nálam nem csak egy lesz a sok közül.
Minden ügyfelem úgy kezelem, mintha ő lenne az egyetlen és a legfontosabb.

HOSSZÚTÁVRA TERVEZHET

Az elejétől a végéig átláthatóan dolgozom. Sokat kommunikálok, szakzsargontól mentesen, emberi nyelven beszélek ügyfeleimmel. Weboldala elkészülte után sem hagyom magára, tőlem bármikor nyugodtan segítséget kérhet.

MINDEN EGY HELYEN

Nem kell várni más munkájára, tőlem mindent megkaphat, amire vállalkozásának szüksége lehet!
Weboldal és webáruház készítés, keresőoptimalizálás, grafika és webdesign egy helyen.

MEGFIZETHETŐ VAGYOK

Egyéni vállalkozóként pontosan tisztában vagyok vele, hogy véges a pénztárcája. Biztos vagyok benne, hogy mindig találok olyan megoldást, amit megengedhet magának. Áraimat tehát úgy találtam ki, hogy az versenyképes legyen a piacon, de az ügyfelek számára is csábító legyen.

PROFI MEGOLDÁSOK

Arra törekszem, hogy megbizonyosodjak róla: nem csak magas színvonalú szolgáltatást nyújtok, hanem egy olyan innovatív megoldást, amely ügyfelem és magam számára is jövedelmező.
Design
Online marketing
Wordpress
HTML&CSS

AMIHEZ ÉRTEK

Több éves webszerkesztői tapasztalatomnak köszönhetően különösen jó barátságot ápolok a HTML5-tel és a CSS3-mal, de a PHP és a Javascript programozási nyelv használata sem hoz zavarba.
CMS-rendszerek közül a WordPress (és a Woocommerce) a szakterületem, azonban szívesen vállalok Joomla vagy a Drupal tartalomkezelővel ellátott weboldal létrehozását is.

Emellett az évek folyamán átfogó ismereteket és egyre nagyobb gyakorlatot szereztem az online marketing – Google Adwords, Facebook kampány, Google Analytics – és a grafikai tervezés világában.