weboldal készítés


Weboldal készítés

A weboldal ma már több, mint egy internetes névjegy. Közhelynek hangozhat talán, de a világhálón való megjelenés alapkövetelmény, ha sikeressé akarjuk tenni vállalkozásunkat. Egy jó weblap igazi megtérülő befektetés egy cég számára, hiszen alacsony áron működtethető, mégis rengeteg vevőt hozhat. Nem elég, ha megtalálhatóak vagyunk az interneten, el kell tudni érnünk célközönségünket is. A honlap kinézete tehát döntő fontossággal bírhat cége megítélésekor, akár a saját megjelenése.

Weboldal készítés

 

Webáruház készítés

A webáruház lényege, hogy könnyen átlátható (felhasználóbarát), költség- és energiahatékony legyen. Célja, hogy értékesítsük termékeinket, szolgáltatásainkat, ezért akár csak a hagyományos üzleteknél, itt is rendkívül fontos a megjelenés.
Fontos, hogy maga a megrendelő is tudja a későbbiekben a termékeket feltölteni, a kategóriákat létrehozni és a megrendeléseket kezelni, ezért az általam készített webáruházak olyan felhasználói felülettel rendelkeznek, melyek nem igényelnek különösebb szakértelmet, így néhány kattintással naprakészen tarthatók.

 

Webáruház készítés

 

Wordpress weboldal készítés

A Wordpress egy ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (ún. CMS-rendszer). Eleinte csupán blogmotornak szánták, de az idő előrehaladtával olyan komplex tartalomkezelővé vált, amit milliók használnak világszerte.
Magyar nyelvű kezelőfelülete rendkívül egyszerű és átlátható (leginkább a Microsoft Wordhöz hasonlítható), így mindenféle programozói tudás nélkül Ön is bármikor szerkesztheti weboldalát.
Ha mai kornak megfelelő trendi, színvonalas, mobil- és keresőoptimalizált honlapot szeretne, amit Ön is könnyedén tud szerkeszteni, akkor olvasson tovább!

Wordpress weboldal

 

 

Weboldal optimalizálása mobilra

Honlapunk mobil és tablet eszközökre való optimalizálása ma már gyakorlatilag követelmény. Hogy miért? A válasz egyszerű: napjainkban rohamosan nő azoknak a száma, akik valamilyen hordozható eszközről böngésznek. Hamarosan több látogató fog érkezni ezekről az eszközökről, mint az asztali gépekről, így rendkívül fontos, hogy weboldalunk alkalmazkodjon ezekhez az igényekhez, különben rengeteg vevőtől eshetünk el.
A mobiloptimalizált honlap megjelenése alkalmazkodik bármekkora képernyőmérethez, a weben való olvasást és böngészést elősegítve.

 

Mobilra optimalizált weboldal

Oldal tetejére!
© VicartDesign / Weboldal, webshop és grafika készítés