keresőoptimalizálás


A keresőoptimalizálás jelentése

A keresőoptimalizálás tulajdonképpen egy folyamat, aminek segítségével a weboldalát minél jobban láthatóvá tesszük a keresők (pl. Google, Yahoo, Bing) számára.
Célja, hogy a megadott kulcsszavakra és kifejezésekre a lehető legjobb helyet érje el a Google találati listáján. Hogy miért a Google az elsődleges célpont? Mert a magyarok 98%-a ezt a keresőt használja.
Ennek a rendkívüli hatékony eszköznek a segítségével Ön fellendítheti vállalkozását, megtöbbszörösítheti vevőtáborát, megelőzheti konkurenciáját, a weboldala látható és elérhető lesz az emberek számára.

A keresőoptimalizálás fontossága

Kevés a megrendelője, vagy nincsen elég látogatója? Szeretne a keresőkben könnyen megtalálható lenni?
Napjainkban elengedhetetlen a keresőoptimalizálás ahhoz, hogy sikeres vállalkozása legyen. Amelyik honlap nem található meg ezekben a keresőkben, az gyakorlatilag nem is létezik.
Felmérések szerint az emberek általában az első 10 találat valamelyikére kattintanak, így nagyon fontos, hogy weboldala remélhetőleg még a találati lista első oldalán megjelenjen.
Ha kevés a megrendelője, nincs elég látogatója, vagy ha nem megfelelő a célközönség, akkor olvasson tovább!

így segítem láthatóvá tenni weboldalát


kidolgozom a stratégiát

Nincs két egyforma weboldal, ahogyan két egyforma ember sincsen. A keresőoptimalizálás előtt megbeszéljük az elvárásokat, a lehetséges kimeneteleket, és megismertetem Önnel az eljárás folyamatát.

átvizsgálom a tartalmat

Fontos, hogy az oldal tartalma egyedi és könnyen átláható legyen (akárcsak maga a weboldal), és tartalmazza a témáját illető legfontosabb kulcsszavakat, kifejezéseket (azokat, amelyekre jó helyezést szeretnénk elérni a Googleben és egyéb keresőkben).

kiépítem a kulcsszavakat

A megbeszélt kulcsszavak alapján elvégzem a módosításokat honlapja forráskódjában. Ez nagyon lényeges a keresőoptimalizálás folyamán, de ma már nem tulajdonítanak olyan nagy jelentőséget neki.

ajánlom weboldalát

Weblapjára mutató értékes (megfelelően optimalizált, a Googleben jó helyezéssel bíró, ún. magas Page Rank-kal rendelkező) és releváns külső linkeket elemzek és szerzek, ezzel is terjeszkedve a világhálón.

felmérem a konkurenciát

Ha le akarja előzni konkurenciáját, akkor először fel kell mérnie annak erejét. Maximálisan arra törekszem, hogy weboldala a legelső pillanattól kezdve teljes mértékben keresőbarát legyen, és hogy hamar megtalálja célközönségét.

TUDTA?

2015. áprilisától a Google előnybe részesíti azokat a weboldalakat, amelyek mobil- és tabletoptimalizáltak, azaz minden képernyőn tökéletes a megjelenésük (ún. reszponzív design). Ez azt jelenti, hogy az emberek mindenféle görgetés, nagyítás-kicsinyítés nélkül, kényelmesen tudják böngészni oldalunkat.

Ha Önnek még nem mobilbarát a honlapja, kattintson ide!

Keresőoptimalizáció szolgáltatás


Vegye igénybe keresőoptimalizálási szolgáltatásomat, és érezhető, szemmel látható fellendülést fog érezni! Ne higgyen az azonnali eredményt ígérőknek, hiszen a keresőoptimalizáció egy hosszú távú, folyamatos munkát igénylő folyamat. A pár héten, akár napon belüli előrejutás ugyan jól hangzik, de ezek - az általában fizetett hirdetési - megoldások csupán rövid távú megoldást nyújtanak.
Ne felejtse el, a kitartó és professzionális keresőoptimalizálás előbb-utóbb sokszorosan megtérülhet.

Oldal tetejére!
© VicartDesign / Weboldal, webshop és grafika készítés