grafikai munkáim


Arculattervezés

Arculattervezés

Kiadványszerkesztésről akkor beszélünk, amikor a megrendelő vagy a kivitelező által megálmodott szövegek és képek alapján elkészül egy kiadvány (szórólap, névjegykártya, magazin, brossúra stb.). Fontos, hogy cégünk felismerhető legyen, ezért a weblaptól a szórólapig ügyelnünk kell az esztétikus és harmonikus arculatra, mivel az emberek először a vizuális élmények alapján döntenek.

 

 

Retusálás

Retusálás

Egy rosszul sikerült fénykép igazán bosszantó, különösen akkor, ha számunkra fontos alkalomra készült (esküvői fotó, modell fotó, családi fotó, stb.). Segítek fotójából a legjobbat kihozni, hogy ne csak az emlékei, hanem a fényképei is mosolyt csaljanak arcára.
Célom, hogy úgy hozzam ki egy képből a legjobbat, hogy az továbbra is természetes maradjon, és ne látszódjon rajta, hogy utólagos korrekción esett át. A jó retusálás olyan, mint a jó smink: nem tűnik fel senkinek, mégis nagyon sokat javíthat az összképen.

 

Fotórestaurálás

Fotórestaurálás

Elszakadt, foltos lett régi papírfotója? Sajnos a fényképek is öregednek, így az idő múlásával veszítenek minőségükből, sárgulnak, kifakulnak és megrepedeznek. A jó hír, hogy az esetek többségében jelentős javulást (szinte az eredeti állapot előállítását) lehet eszközölni. Ne hagyja, hogy a nagy becsben tartott, szép emlékeket előidéző régi családi albumban, pénztárcában, verses kötetekben rejlő fotóinak minősége kedvét szegje!

 

Oldal tetejére!
© VicartDesign / Weboldal, webshop és grafika készítés