egyedi weboldal készítés


 • www.ujholdmedia.com

  Mobil- és keresőoptimalizált weboldal
 • www.dufoliakft.hu

  Mobil- és keresőoptimalizált weboldal
 • www.bagolyvarovi.hu

  Mobil- és keresőoptimalizált weboldal
 • www.belfoldifuvar.hu

  Mobil- és keresőoptimalizált weboldal
 • www.navaclean.hu

  Mobil- és keresőoptimalizált weboldal
Előző Következő
1 2 3 4 5

Weboldal készítés

Napjainkban a weboldal meghatározó része egy vállalkozás életének, ezért rendkívül fontos, hogy milyen a webes megjelenésünk. Egy rossz arculat a világhálón olyan, mintha koszosan mennénk tárgyalásra. A honlap kinézete tehát döntő fontossággal bírhat cége megítélésekor, akár a saját megjelenése.

Vállalom a teljes internetes megjelenésének elkészítését, igényes, egyedi, felhasználóbarát honlap és webgrafika formájában. Legyen szó statikus vagy dinamikus weboldalról vagy webáruházról, a domain és tárhely megrendelésétől a keresőoptimalizálásig mindent nyugodt szívvel rám bízhat.

A weboldal fontossága

A weboldal ma már több, mint egy internetes névjegy. Közhelynek hangozhat talán, de a világhálón való megjelenés alapkövetelmény, ha sikeressé akarjuk tenni vállalkozásunkat.

Egy jó weblap igazi megtérülő befektetés egy cég számára, hiszen alacsony áron működtethető, mégis rengeteg vevőt hozhat. Nem elég, ha megtalálhatóak vagyunk az interneten, el kell tudni érnünk célközönségünket is.

 

Az egyedi programozású weboldal előnyei


Teljes mértékben személyre szabott külső

Nincsenek korlátok, weboldala külsejének csak a fantáziája szabhat határt!

Biztonságos, mert zárt forráskóddal íródik

Egyedi kódolásának köszönhetően nagyobb védelmet nyújt a hackerek támadása ellen.

Gyors, mert semmilyen felesleges funkciója nincsen

Nincsenek felesleges pluginok és fájlok, amik lassítanák weboldalát.

Keresőbarát az alapkövektől kezdve

Mind külsejében, mind pedig tartalmában a tervezéstől kezdve figyelek a keresőbarát felépítésre.

 

Weboldal készítés szolgáltatás


teljes mértékben személyre szabott külső

Nem egy kész sablont kap pénzéért, hanem egy maximálisan a vállalkozására és személyére szabott, modern és egyedi weboldalt

gondosan megtervezett tartalom

A látogatók (potencionális ügyfelek) tartalomért keresik fel weblapját, ezért azt már megformázott és feltöltött tartalommal, beállított kezdőlappal adom át Önnek, hogy látványos és minőségi információkkal tudjon szolgálni

responsive design

Honlapja megjelenése minden hordozható eszközön tökéletes lesz (tablet, mobil stb.), ennek a felhasználó barát megoldásnak köszönhetően pedig a lehető legtöbb embert érheti el vállalkozása

keresőoptimalizált szerkezet

Weblapja az alapoktól kezdve keresőbarát lesz, így a forráskódot, a webdesignt, a tartalmat (beleértve a képeket is) és az URL-eket is szeretni fogja a Google

integrált közösségi média

Napjaikban elengedhetetlen, hogy weboldalunkat lájkolni, illetve megosztani lehessen, ezért honlapja el lesz látva ezekkel a funkciókkal is

 

Így készítem el új weboldalát


konzultáció & Stratégia

Beszéljük meg, hogy milyen weboldalra vágyik és mit szeretne elérni vállalkozása online felületével. Ezt követően megálmodjuk közösen, hogy hogyan nézzen ki új honlapja, majd kidolgozunk egy marketing stratégiát, aminek segítségével online is sikeres lehet.

tervezés & programozás

A kapott információk alapján elkészítem Önnek weboldala arculatának vázlatait a mai trendeket és technológiákat is figyelembe véve. Ezeket megnézve eldöntheti, hogy melyik irányba folytassuk a munkát. Visszajelzése után kezdetét veszi a programozás.

tesztelés

Négy böngészőben, illetve hordozható eszközökön (laptop, mobil és tablet) is tesztelem weboldalát, hogy minden látogatója számára maximális élményt tudjunk nyújtani. Az általam készített weboldalaknál maximálisan ügyelek arra, hogy ne csak mobilbarát (reszponzív), de mind megjelenésében, mind pedig tartalmában felhasználóbarát legyen.

átadás & support

Az utolsó simítások, finomhangolások elvégzése után átadom új weboldalát. Ezt követően sem hagyom magára, először az adminisztrációs felület kezelését tanítom meg Önnek, a későbbiekben pedig a megbeszéltek alapján frissítem, illetve karbantartom honlapját.

Oldal tetejére!
© VicartDesign / Weboldal, webshop és grafika készítés