BEMUTATKOZÁS


Weboldal készítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás

A VicartDesign

Varga Viktor vagyok, szabadúszó webszerkesztő és grafikus Budapestről.
Vállalkozásom fő profilja a weboldal készítés, a kiadványgrafika, és a keresőoptimalizálás és az ezen tevékenységekhez kapcsolódó teljeskörű szolgáltatások biztosítása.
Folyamatosan fejlesztem magam, ismerem és alkalmazom a legfrissebb trendeket, technológiákat, de törekszem az egyediségre is.
Szerencsés ember vagyok, mert szívből szeretem, amit csinálok.

Céljaim, szolgáltatásaim

Sikeressé akarom tenni vállalkozását, úgy, hogy egyedi megjelenésével kitűnjön a tömegből, megkülönböztethető legyen konkurenciájától, és ezáltal profitot termeljen.
Vállalom a teljes internetes megjelenésének elkészítését, igényes, egyedi, felhasználóbarát honlap és webgrafika formájában. Legyen szó statikus vagy dinamikus weboldalról vagy webáruházról, a domain és tárhely megrendelésétől a keresőoptimalizálásig mindent nyugodt szívvel rám bízhat.

Öt érv, amiért érdemes engem választania

A munkám a szenvedélyem, ezért számomra minden egyes munka fontos. Nálam nem csak egy lesz a sok közül.
Minden ügyfelem úgy kezelem, mintha ő lenne az egyetlen és a legfontosabb.

Az elejétől a végéig átláthatóan dolgozom. Sokat kommunikálok, szakzsargontól mentesen, emberi nyelven beszélek ügyfeleimmel. Weboldala elkészülte után sem hagyom magára, tőlem bármikor nyugodtan segítséget kérhet.
Garantálom, hogy élvezni fogja a közös munkát.

Nem kell várni más munkájára, tőlem mindent megkaphat, amire vállalkozásának szüksége lehet!
Weboldal készítés, keresőoptimalizálás, grafika és webdesign egy helyen.
Egyéni vállalkozóként pontosan tisztában vagyok vele, hogy véges a pénztárcája. Természetesen nem dolgozom ingyen, de biztos vagyok benne, hogy mindig találok olyan megoldást, amit megengedhet magának. Áraimat tehát úgy találtam ki, hogy az versenyképes legyen a piacon, de az ügyfelek számára is csábító legyen.

Rólam mondták

Oldal tetejére!
© VicartDesign / Weboldal, webshop és grafika készítés