Kiadványszerkesztés


A grafikai tervezésnél a megrendelő kéréseit szem előtt tartva eresztem szabadjára fantáziámat, ehhez adom hozzá szakmai ismereteimet, kreativitásomat. Így születik meg a végleges, nyomdakész anyag.


Én nem csak tervezek, a gondolatait öntöm formába!

Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztésről akkor beszélünk, amikor a megrendelő vagy a kivitelező által megálmodott szövegek és képek alapján elkészül egy kiadvány (szórólap, névjegykártya, magazin, brossúra stb.). A kiadványt nyomdakész állapotban nyújtom át Önnek.
Találja ki, mit szeretne, én pedig formába öntöm azt.

Kiadványszerkesztés fontossága

A megfelelő arculat létrehozása elengedhetetlen egy vállalkozás kommunikációjában. Fontos, hogy cégünk felismerhető legyen, ezért a weblaptól a szórólapig ügyelnünk kell az esztétikus és harmonikus arculatra, mivel az emberek először a vizuális élmények alapján döntenek. A kiadványokba való befektetés akkor térül meg, ha elérjük vele célközönségünket, és a szórólapok / plakátok nem a kukában végzik. Hiába a remek tartalom, ha a külső nem az igazi, akkor könnyen vevőket bukhatunk. Ne feledje, a kiadványok rendkívül fontos eszközei a marketingnek.

 

így készítem el kiadványát


konzultáció

Beszéljük meg, hogy milyen grafikára vágyik és mit szeretne elérni kiadványával. Tanácsadással egybekötött megbeszélés a stílust, a színeket, illetve a formákat illetően.

tervezés

A kapott információk alapján elkészítem Önnek kiadványa arculatának látványtervét (mockup) a mai trendeket is figyelembe véve.
Ezeket megnézve eldöntheti, hogy melyik irányba folytassuk a munkát.

korrektúra

A harmadik lépés az esetleges utolsó simítások, módosítások elvégzése a látványterven.

átadás

A finomhangolások elvégzése után átadom az elkészült grafikát.

 

Ebben lehetek segítségére


szórólap készítés

névjegykártya készítés

plakát, poszter készítés

esküvői meghívó készítés

céges logó tervezés

teljes arculattervezés

  • a grafika megtervezése, szövegmódosítási javaslatok
  • látványterv, mockup elkészítése (a megrendelő láthatja, hogyan fog kinézni kinyomtatva az elkészült grafika, a grafika virtuális ábrázolása)
  • a kiadvány előkészítése a nyomda számára / a kiadvány kinyomtatása
Oldal tetejére!
© VicartDesign / Weboldal, webshop és grafika készítés